Upplev det vackra Chile!

Det finns otroligt mycket att se i Sverige men ibland vill man helt enkelt åka längre bort, till en helt annan kultur och få se saker man aldig kan få se här hemma. INCA Tours erbjuder resor över hela Latinamerika och du kan genom dem åka till det sagolikt vackra landet Chile. Jag kommer presentera några olika saker man kan göra och uppleva när man där och hoppas att även du blir sugen på att resa dit.

Saker att se och göra i Chile

  1. Påskön är en ö som ligger väster om Chile och man kan ta sig hit med flyg från Santiago som är Chiles huvudstad. Har man ändå tänkt sig en resa till detta underbara land så bör man också ta sig hit och se de majestätiska statyerna som pryder ön.
  2. Villarica Nationalpark är platsen du ska besöka om du gillar trekking eller att hajka. Det är en 2800 meter hög vulkan som senast 1971 hade ett utbrott som drastiskt förändrade landskapet. Är du här vintertid så är det en populär plats för skidåkning. Tänk på att man alltid måste ha en guide när man vandrar här, det är förbjudet att gå själv.
  3. Mamina är en plats med varma källor, du kan bo här på något av övernattningsplatserna och passa på att njuta och koppla av en stund i de varma källorna när du besöker Chile. 
  4. EL Tatio Gejsrarna är en plats som verkligen ger det magiska landet Chile karaktär. Det är världens högst belägna gejsrar som med vatten och lera skapar ett skådespel som inte är av denna värld. 
10 Dec 2016