Ta en cykelsemester

Att cykla på semestern, det är riktigt trevligt och låter dig se det mesta omkring dig. Det finns olika sätt att ha cykelsemester på. Dels går det att ha en så att säga ren cykelsemester, där du utgår från punkt a och tar dig sedan vidare längs med en bestämd rutt. Det går även att ha cykelsemester genom att ha med den på bilen/husbilen/husvagnen. Det så att ni kan stanna på olika platser, sova över och utforska närområdet på cykel. Det går även att åka utomlands och där hyra cyklar för att se er omkring.

Se dig omkring i Sverige

I Sverige finns det en mängd cykelleder att välja på, som är utformade att fungera att cykla på. Men du kan så klart välja helt och hållet själv var du ska cykla. Men det kan vara bra att ha koll där du ska cykla, så att det finns vägar att cykla på. Det eftersom du inte får cykla på motorvägar till exempel. 

Ta med cykeln till campingen

Om du åker ut med husbil eller husvagn, så är det rätt smart att ha med cyklar till alla. Det så att ni kan cykla dit ni ska. Det oavsettom om ni stannar på ett enda ställe hela tiden eller åker till flera olika campingar.

Se dig omkring utomlands

Även utomlands finns det många fina cykelleder att välja mellan. Men det är minst lika trevligt att hyra en cykel en dag och utgå från hotellet, bara för att se er omkring.

20 Jul 2021